Skal du på efterårsferie?

Her er nogle råd til at sikre du dit hjem

Efterårsferie, er du en af de heldige der skal lidt væk hjemmefra. Mange benytter efterårsferien til at tage på ferie med familie og venner. Det ved tyvene godt, så hvordan forbygger du indbrud i netop dit hjem, og tager på ferie med mere ro i sindet.

Først og fremmest skal du:

  • Sikre dig at du har lukket og haspet alle vinduer, samt lukket og låst alle døre.
  • Luk dørene mellem rummene, så tyvene ikke kan se fra rum til rum.
  • Undlad at trække gardinerne for og rullegardinerne ned, din bolig ser på den måde mere forladt ud.

Godt naboskab gavner

Gør brug af nabohjælp, få en af naboerne til at se efter din lejlighed. Tøm postkassen/brevsprækken, fyld skrald i skraldespanden, slå græs eller ryd sne, hvis du har have og alt efter årstiden.

Tænd og sluk lyset

Tænd for lyset på skift i din lejlighed. I de fleste byggemarkeder kan man købe tænd og sluk-ure, til relativt små penge. Disse placeres rundt i hjemmet og times til at tænde og slukke, på tidspunkter du normalt ville have rummet oplyst.

Mærkning

Som en ekstra sikring kan du også mærke dine ting og sæt et skilt på døren om at du har mærket dine ejendele. Der findes forskellige metoder alt efter hvad der skal mærkes. Er det større ting kan det graveres eller chippes, ved mindre ting som fx smykker kan disse mærkes med mikro-dots.

Rigtig god efterårsferie.

Læs mere om forebyggelse af indbrud på Videncenter Bolius: https://www.bolius.dk/dna-maerkning-af-dine-ejendele-25771 

Find OT Bolig- & Erhvervsudlejning og følg os på: Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube.

 

OT Bolig- & Erhvervsudlejning samler på glade lejere, for os er hurtig service vigtig. OT Bolig- & Erhvervsudlejning har ejendomme og lejemål i Trekantsområdet i byer som Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Vejle, Grindsted og Billund. OT Bolig- & Erhvervsudlejning har kontor i House of Innovation, Jernbanegade 27, Kolding.