logo OT Bolig

Lejligheder til leje

Om os

Om os

 

OT Bolig- og Erhvervsudlejning ApS er et ejendomsselskab, der investerer i og udvikler ejendomme.

Vi har 30 udlejningsejendomme og udlejer 100 lejligheder og 20 erhvervslejemål i Trekantsområdet.

Derudover ca. 40 erhvervslejemål via vores medejerskab af Grindsted Ejendomsselskab A/S, der herudover har investeret i forskellige ejendomsprojekter indenfor bl.a. klimaboliger og seniorboliger i større danske byer.

Vi har også investeret i andele af studieboliger i København, Aarhus og Odense samt andele af ferieboliger i Danmark og forskellige lande i primært Sydeuropa.

Desuden er vi medejer af solcelleparker i Tyskland, der producerer strøm til over 700 husstande.

 

Du kan altid finde lejligheder til leje og ledige erhvervslejemål her på hjemmesiden under bolig, her finder du lejligheder til leje.

 

Grundlagt 2003
Firmaet blev grundlagt i 2003 af Ole Lind Terkelsen, der stadigvæk ejer selskabet. Ejendomsselskabet har primært lejemål i Trekantsområdet, lige nu har vi lejemål i Kolding, Vejle, Billund, Grindsted, Sdr. Omme, Christiansfeld, Lunderskov, Vamdrup, Vejers og Bork Havn.

Vi bestræber os på at alle vores lejligheder og erhvervslejemål til leje, er i god kvalitet og god beliggenhed til rimelige priser. Vi lægger stor vægt på løbende vedligeholdelse og servicering af alle lejemål, så de altid fremstår flotte og velholdte.

 Vores Team

 

Vore partnere
Vi arbejder sammen med bl.a. Martinsen Statsautoriseret Revisionsselskab, Jyske Realkredit, Jyske Bank, m3 Ejendomsservice, PT Hjemmeservice, AKO Byg, Lauridsen El, Bramdrupdam El, Andersen Partners og Skov Advokater.

OT Bolig- og Erhvervsudlejning ApS er medejer af Grindsted Ejendomsselskab A/S, der investerer i og udvikler erhvervsejendomme.

Vi er medlem af Kolding Udlejerforening og Danske Udlejere.

 

 

Vore kunder

Langt de fleste af vore kunder er lejere af boliglejemål i 1, 2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder.

Blandt vore kunder til erhvervslejemålene er Jysk, Garant, thansen, Fitness World, Jem & Fix, Tvis Køkkener, FoneFix, Barber King, Hos Nikke, Fit4U, Patchwork Kælderen, Mission Afrika Genbrug, Pizza House, PizzaTop & Mynte Kromann Guldsmed.

 

OT Bolig og Erhvervsudlejning ApS

House of Innovation, Jernbanegade 27, 6000 Kolding

Tlf. nr.: 20 85 33 95

email: ole@otbolig.dk

CVR nr.: 27282792

Kontakt