logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i Kolding. 40m2.

Grønnegade 5, kælderen, 6000 Kolding

 

Tæt ved det hele

– Centralt beliggende
– Kolding Centrum

2 værelses lejlighed til leje i Kolding centrum

 

Denne lejlighed til leje i Kolding ligger tæt ved det hele.

Lejeboligen egner sig til en studerende eller en single, der gerne vil bo midt i byen hvor alt er indenfor gåafstand. Hvis man har bil kan man parkere langs med vejen hvor der er plads.

Denne lejlighed til leje ligger i kælderetagen af ejendommen, men der er store vinduer ud til gaden og den fælles have bagved ejendommen ligger i plan med lejligheden.

Det er helt nyt badeværelse med nye fliser på gulv og i bruseniche, nyt toilet, ny vask med skab. Der er nye flotte gulve i alle rum og i køkkenet er der helt nye klinker på væggene.

Den ledige lejlighed er 40 m2 og indeholder stue, soveværelse, entre, badeværelse og køkken.

Der er adgang til en stor dejlig fælles have lige udenfor lejligheden. Denne lejebolig ligger i en vedholdt charmerende ejendom, der er opført i klassisk stil med flotte hvide søjler på facaden.

Placering

Denne lejlighed til leje i Kolding centrum ligger rigtigt centralt for det hele. Tæt på cafeer, restauranter, supermarkeder, fitness centre, butikker og strøggader. Man kan gå eller cykle til det hele. Er der brug for offentlig transport er der busser lige om hjørnet og ikke langt til banegården. For studerende ligger bl.a. SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen få minutter fra denne lejebolig.

Om Kolding

Kolding er en by i vækst med over 60.000 indbyggere og mange uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Midtbyen byder på mange hyggelige strøggader og Latinerkvarteret. Derudover er der slottet Koldinghus med Slotssøen, slotsøbadet, ligesom der er den flotte Koldingfjord og 2 lystbådehavne. Endelig er der Kolding Storcenter med mange større kendte butikskæder lige ved siden af i den nordlige del af byen.

Kontakt info

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Kolding centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

 

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 40 m2
Antal værelser
Etage kælder
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato Snarest
Månedlig leje 4.495,- kr
Aconto 800,- kr
Depositum 13.485,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 18.780,- kr