logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i Vejle. 70m2

Fredericiavej 65, 7100 Vejle – 2. sal. Tv.

 

2 altaner

– God beliggenhed
– Parkering ved ejendommen

2 vær. 70m2 lejlighed til leje i Vejle med egen terrasse

Dejlig 2 vær. lejlighed til leje, med pænt høvlet trægulve, flot nyere køkken og med 2 mindre altaner.

Der er endnu ikke lavet en 3D animation af denne lejlighed. Men du kan tage en 3D tur af lejligheden nedenunder. De to lejligheder er samme størrelse og relativt ens, dog med forskellige køkken og bad.

Denne lejlighed ligger på 1. sal og har udgang til egen altan fra stuen og udgang til lille altan fra soveværelset. Lejligheden er godt indrettet med lækker lys stue, godt rummelig soveværelse, entre, badeværelse med bruser, nyere lyst køkken. Der er dejlige trægulve i stue og soveværelse og flot gulv i køkken og entre. I det nyere lyse køkken er der kølefryseskab, komfur og emhætte samt opvaskemaskine.

Denne ledige lejlighed til leje i Vejle ligger i en solid rødstensejendom på Fredericiavej. Der er fælles vaskefaciliter i ejendommens kælder og der er et pulterrum til hver lejebolig i kælderen.

Lejebolig med attraktiv beliggenhed i Vejle

Der er ikke langt til masser af indkøbsmuligheder eller hvis man har lyst til at gå eller løbe en tur i skoven. Der er let adgang til byen den ene vej ad Fredericiavej og hvis man kører den anden vej ad Fredericiavej er der utrolig let adgang til motorvejen. Det er således en meget attraktive beliggenhed for både by, indkøbsmuligheder skov og motorvej.

Vejle er en by i vækst med en hyggelig bymidte og attraktivt havnemiljø. Vejle er centralt placeret i Trekantsområdet med let adgang til de andre byer i området samt Esbjerg, Aarhus og Odense.

Hvis du er interesseret i denne lejlighed til leje i Vejle eller gerne vil have en fremvisning så ring på 20853395 eller skriv på ole@otbolig.dk.

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 70 m2
Antal værelser
Etage 2 tv

Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato Snarest
Månedlig leje 6.300,- kr
Aconto 700,- kr
Depositum 18.900,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 25.900,- kr