logo OT Bolig

Flot 3 vær. lejlighed til leje i Billund. 82m2

Gravhøjen 10A, 7190 Billund

 

Flot stand

– Roligt villakvarter
– Alt i hårde hvidevarer

Flot 3 vær. lejlighed i Billund

3 vær. lejlighed til leje med flot køkken og badeværelse.

Denne lejlighed til leje er perfekt for et par eller en single, der gerne vil have godt med plads.

Lejligheden er indrettet med central entre, stor stue med køkkenafdeling og udgang til dejlig terrasse. Alt i hårde hvidevarer bl.a. opvaskemaskine, vaskemaskine / tørretumbler. Dejligt badeværelse med lyse fliser fra gulv til loft. 2 gode værelser. Flotte trægulve i stue, entre og værelser.

Denne lejlighed til leje ligger i en god og solid ejendom med 12 lejligheder fra år 2000 i et roligt villakvarter. Der er et opbevaringsskur til hver lejlighed og der er et dejligt stort grønt område rundt om ejendommen. Hver lejlighed har egen altan eller terrasse. Der er en stor p-plads for hver ende af ejendommen plus parkerings pladser for enden af vejen.

Billund er en by i vækst og udvikling med store arbejdspladser som LEGO, Legoland, Billund Lufthavn, Lalandia og LEGO House. Der er en hyggelig bymidte omkring LEGO House og mange gode butikker, dagligvareforretninger, liberale erhverv og restauranter / cafeer.

Denne lejlighed til leje i Billund er i rigtig god stand. De 64 velindrettede kvadratmeter kan lejes for 5.895 kr. plus forbrug. Hvis du er interesseret i at leje se eller leje denne lejlighed er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har mere end 100 lejligheder i Trekantsområdet i byerne Billund, Grindsted, Sdr. Omme, Kolding, Christiansfeld, Lunderskov, Vamdrup og Vejle. Du kan altid se de ledige lejligheder vi har til leje her på hjemmesiden www.otbolig.dk

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 82 m2
Antal værelser
Etage Stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. Juli. 2024
Månedlig leje 6.995,- kr
Aconto Betales direkte til forsyningsselskaber
Depositum 20.985,- kr.
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 27.980,- kr