logo OT Bolig

Stor 4 vær. lejlighed til leje Grindsted

Grønningen, 7200 Grindsted

.

Rummelig lejlighed

– Stort nyere køkken
– Dejlig stor overdækket altan

Stor lejlighed til leje i Grindsted

Lejlighed til leje på 100 m2 plus 12 m2 overdækket altan med store skydevinduer. Her kan man sidde og nyde udsigten over de store grønne områder ved ejendommen. Lejligheden er stor og rummelig og velindrettet.

Lejligheden er perfekt til en familie eller et par, der gerne vil have noget ekstra plads.

Denne ledige lejlighed er indrettet med stor stue, godt køkken med spiseplads og udgang til den overdækkede altan, 3 gode værelser. Det ene soveværelse har et lille walk-in closet. Derudover har lejligheden en god central entre og badeværelse med helt ny vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet er der et helt nyt kølefryseskab, komfur, emhætte og ny opvaskemaskine.

Ejendommen er i god stand og facaden er renoveret for få år siden. Der er store dejlige græsarealer rundt om ejendommen og en stor fælles legeplads for børnene.

I kælderen er der et opbevaringsrum til lejligheden. Der er desuden gratis parkering lige ved ejendommen.

Lejebolig tæt ved skole, indkøb og grønne områder

Lejligheden er beliggende i den vestlige del af Grindsted. Det er meget tæt på Vestre Skole som børnene nemt kan gå eller cykle hen til. Der er cykelstier hele vejen. Desuden ligger lejligheden ikke langt fra bymidten på den ene side med mange gode indkøbsmuligheder i centrum. På den anden side mod vest er der på Trehøjevej yderligere indkøbsmuligheder som Jysk, Jem og Fix, tHansen etc. Derudover er der 2 Fitness centre ret tæt på. Endelig er der ikke langt til Tronsøen, skov og grønne områder ligesom man kan tage en løbetur til de grønne områder omkring Grindsted Engsø.

Ring til Ole på 20853395 for en fremvisning eller mere info.

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse

100 m2

Antal værelser 4
Etage 2. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. juni 2022

 

Månedlig leje 5.995,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 17.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 24.980,- kr