logo OT Bolig

Ny 2. vær lejlighed til leje i Kolding. 50m2

Låsbygade 29C, 6000 Kolding

 

Tæt ved det hele

– Latinerkvarteret midt i Kolding Centrum
– Helt nyt HTH køkken m/ alt i hvidevarer!

1-2 værelses lejlighed til leje i Kolding centrum

 

Denne lejlighed til leje i Kolding ligger tæt ved det hele.

Lejligheden er ved at blive bygget om fra kontorlokaler til en stor 1 værelses lejlighed hvor man sagtens kan opdele den med skabe på tværs så man får en separat soveafdeling og en separat stue med køkken/alrum. Nyt køkken med alt i hårde hvidevarer og nyt badeværelse med brus.

Lejeboligen egner sig til en studerende eller en single, der gerne vil bo midt i byen hvor alt er indenfor gåafstand.

Denne lejlighed til leje ligger i stueetagen af ejendommen, men der er nye store flotte klassiske vinduer med en gammeldags bue øverst.

Der bliver lavet et helt nyt køkken med alt i hårde hvidevarer; kølefryseskab, komfur, emhætte, opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler. Køkken bliver et dejligt lyst HTH køkken.

Den ledige lejlighed er 50 m2 og indeholder stue, soveværelse, entre, badeværelse og køkken.

Lejeboligen forventes at være klar til indflytning i sept. 2021.

Huslejen er 5000 kr. plus forbrug.

Denne lejlighed til leje i Kolding centrum ligger rigtigt centralt for det hele. Tæt på cafeer, restauranter, supermarkeder, butikker, Slotssøen og strøggader. Man kan gå eller cykle til det hele. Er der brug for offentlig transport er der busser lige om hjørnet og ikke langt til banegården. For studerende ligger bl.a. Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen få minutter fra denne lejebolig.

Kolding er en by i vækst med over 60.000 indbyggere og mange uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Midtbyen byder på mange hyggelige strøggader og Latinerkvarteret. Derudover er der slottet Koldinghus med Slotssøen, ligesom der er den flotte Koldingfjord og 2 lystbådehavne. Endelig er der Kolding Storcenter med mange større kendte butikskæder lige ved siden af i den nordlige del af byen.

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Kolding centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Vi har mange andre ledige lejligheder til leje i Kolding og andre byer i Trekantsområdet. Du kan altid se hvilke lejligheder vi har til leje har på hjemmesiden www.otbolig.dk Lige nu har vi lejligheder til leje i Kolding, Vejle, Christiansfeld, Vamdrup, Grindsted og Billund.

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 50 m2
Antal værelser 1-2 
Etage stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. april 2023
Månedlig leje 5.000,– kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 15.000,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 21.000,- kr