logo OT Bolig

Kæmpe 2 vær. lejl. til leje Christiansfeld. 85m2 – Udlejet!

Koldingvej 29C, Christiansfeld

“Det Gamle Toldsted”

– Kæmpe 2 vær. lejlighed på 92 m2
– Charmerende og hyggelig
– Egner sig til den lille familie

Stor 3 vær lejlighed til leje ved Christiansfeld

Denne lejlighed til leje ligger på Koldingvej lidt nord for Christiansfeld i den historiske ejendom “Det Gamle Toldsted”. Der er 4 lejligheder i ejendommen og dette er lejlighed C.

Lejeboligen egner sig til den lille familie eller et par, der gerne vil have god plads.

Der er et stort og charmerende nyt køkken. Køkkenet har kølefryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Denne lejlighed til leje indeholder desuden stor og hyggelig stue, godt soveværelse, badeværelse med bruseniche og entre.

Lejligheden er velindrettet og ligger i stueetagen i ejendommen. Der er en hyggelig brændeovn, der kan opvarme hele lejligheden hvis det er den varmekilde man vil bruge.

Fra entreen i denne lejebolig er der udgang til en hyggeligt gårdareal foran lejligheden og adgang til grønne fællesområder ved ejendommen. Der er gratis parkering ved ejendommen.

“Det Gamle Toldsted” og den historiske by

Denne lejlighed til leje ligger ligger i den charmerende ejendom “Det Gamle Toldsted” lidt udenfor Christiansfeld mod Kolding. Det er en historisk bygning, der ligger lige på den gamle grænse til Tyskland. Det var her Kong Christian X red over grænsen på den hvide hest til det genforenede Sønderjylland for 100 år siden i 1920. Christiansfeld er på UNESCO’s verdensarvsliste pga. den specielle historiske byggestil. Byen har en rigtig hyggelig bymidte.

Hvis du vil se denne ledige lejlighed så ring på 2085 3395 for en fremvisning eller mere info. Du kan også skrive til ole@otbolig.dk

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 92 m2
Antal værelser
Etage stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato Snarest
Månedlig leje 5.995,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 17.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 24.980,- kr