logo OT Bolig

4 vær. lejlighed til leje ved torvet i Grindsted – Udlejet!

Nørregade 2, 1. sal, Grindsted

 

Lige ved torvet

– Tæt ved det hele
– Udsigt over torvet

Velindrettet 4 vær. lejlighed til leje i Grindsted

Denne lejebolig er perfekt til en familie, der gerne vil bo i centrum tæt ved det hele.

Lejligheden er indrettet med central entre, dejlig stor stue med udgang til lille altan med udsigt over torvet i Grindsted, Der er endvidere et stort soveværelse,  2 gode værelser, central entre, nyere lyst køkken og badeværelse. Denne lejlighed er 92 m2 og godt indrettet til en børnefamilie eller et par som gerne vil have god plads til kontor og ekstra værelse.

Denne lejlighed til leje i Grindsted kan lejes fra d. 1. april. 20213, hvor den kan være nyistandsat og indflytningsklar. Denne lejebolig er beliggende på 1. sal i ejendommen. I den solide ejendom er der en frisørsalon i stueetagen og en anden lejlighed på 2.sal. Parkering er gratis og lige ved døren bag ved ejendommen.

 

Midt i Grindsted Centrum

Ejendommen ligger meget centralt midt i Grindsted Centrum. Lejligheden ligger derfor tæt på indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer, restauranter og byen biograf. Der er heller ikke langt til parken i bymidten, fitness centre og sportshaller. For børnefamilier er der under 1 km. til Søndre Skole Grindsted.

For mere information eller en fremvisning er du velkommen til at ringe til Ole på 20853395. Du er også velkommen til at skrive til ole@obolig.dk

Her på vores hjemmeside kan du altid finde en lejlighed til leje i Grindsted eller en anden by i Billund, Vejle eller Kolding kommuner.

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 92 m2
Antal værelser 4
Etage 1. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke

 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. april 2024
Månedlig leje 5.995,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 17.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 24.980,- kr