OT Bolig- & Erhvervsudlejning er kommet på Instagram

Instagram er i stigende grad danskernes foretrukne medie, og i langt højere grad hos de yngre generationer.

I og med at de yngre generationer er på vej ud og bo i deres første bolig, har OT Bolig- & Erhvervsudlejning valgt at tage Instagram i brug for bedre at nå de yngre mennesker. Her vil vi dele nyheder i OT Bolig og ledige lejligheder til leje i Kolding, Vejle, Lunderskov, Vamdrup, Christiansfeld, Grindsted, Sdr. Omme og Billund.

Ta rigtig godt imod vores Instagram profil og giv den gerne et follow: https://www.instagram.com/ot.bolig_og.erhvervsudlejning/

 

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har ejendomme og lejemål i Trekantsområdet i byer som Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Vejle, Grindsted og Billund. OT Bolig- & Erhvervsudlejning har kontor i House of Innovation, Jernbanegade 27, Kolding.

 
 
 
 

Flere og flere på IG

De fleste ved nok i dag at Instagram er et socialt medie, i daglig tale omtalt som insta eller IG. Men vidste du, at der i dag er mere end 1 milliarder aktive brugere på IG. Disse har 58 gange, mere engagement pr. følger end på Facebook. Så selvom Facebook, stadig er det mest udbredte sociale medie i Danmark. Har Facebook ikke oplevet, nogen nævneværdig stigning i brugere fra 2019 til 2020. IG er derimod steget fra 25% til 30% i danske brugere (over 12år), der dagligt gør brug af mediet.

Instagram er attraktivt

Der er altså et stort potentiale for virksomheder, for bedre at nå de yngre generationer på IG. Derfor har OT Bolig- & Erhvervudlejning taget Instagram i brug, for at tiltrække nye lejere. Så når vi har ledige lejligheder til leje i Kolding, Vejle, Lunderskov, Vamdrup, Christiansfeld, Grindsted, Sdr. Omme og Billund, deles de på IG.

Hvordan bruger vi IG

OT Bolig- & Erhvervsudlejnings vil typisk ikke gøre brug af stories. Dette kræver større aktivitet, som bolig udlejer af ledige lejligheder, er der ikke samme mulighed for aktivitet på stories, som det er tilfældet for fx tøjbutikker. OT Bolig- & Erhvervsudlejnings brug af Instagram, bliver derfor primært, opslag af ledige lejligheder til leje, samt nye blog indlæg fra hjemmesiden.