Vi har fået en YouTube kanal.

 
Vi er kommet på YouTube (Y-T) og hvorfor nu det?
 
Altid åben – Det er nemt at sende et link til en YouTube kanal. Det er på den måde altid muligt at fremvise et eller flere lejemål.
 
Forhåndsindtryk – Ved at mulige lejere selv kan se lejemålet og derved få et indtryk, af om lejemålet opfylder deres behov til en bolig eller et erhvervslejemål. Er de, der henvender sig for en fysisk fremvisning, derfor mere engagerede og forberedte på om lejemålet er noget for dem.
 
Corona – Med den nuværende Corona situation, som ingen ved hvornår helt slipper sit tag i os, her er Y-T et godt redskab til stadig at nå ud til kommende lejere.
 
Sparer tid – Så med video fremvisninger på Y-T er OT Bolig og Erhvervsudlejning både fleksibel, og sparer tid, for kommende lejere.
 
Tryk på linket og du kommer direkte til OT Bolig- & Erhvervsudlejnings Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCXOJ0ghOuEWtF8xt0DfwalQ
 

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har ejendomme og lejemål i Trekantsområdet i byer som Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Vejle, Grindsted og Billund. OT Bolig- & Erhvervsudlejning har kontor i House of Innovation, Jernbanegade 27, Kolding.

 

YouTube

Langt de fleste danskere kender YouTube. Y-T blev grundlagt i 2005 af 3 amerikanere, på få måneder havde Y-T flere millioner brugere. Allerede i 2006 blev Y-T opkøbt af Google. Danskerne har ikke holdt sig tilbage i brugen af mediet, det var dog først i 2009 kom den danske version af Y-T.
 

Godt potentiale

Der er 58% af den danske befolkning der dagligt, eller flere gange om ugen anvender YouTube. YouTube er på den måde, mere set af de 15-29årige, end de 2 største tv kanaler i Danmark. Danskernes kendskab til Y-T, gør det troværdigt for OT Bolig at bruge Y-T. Nye lejere er sikre og trygge i, at modtage et link til en ledig lejlighed til leje. Derfor ser OT Bolig- & Erhvervsudlejning, et godt potentiale i at anvende Y-T, som medie for nemt at sende ledige lejligheder til leje, til nye lejere af vores ledige lejeboliger.