OT Bolig- og Erhvervsudlejning køber og investerer i flot udsigt!

OT Bolig- og Erhvervsudlejning køber ny ejendom i Vejle

OT Bolig- og Erhvervsudlejning har for nylig købt endnu en ejendom i Vejle.  Ejendommen hedder Christianshøj og ligger centralt i Vejle og har 4 store flotte lejligheder til leje. Lejlighederne har flotte trægulve, nye lyse køkkener og dejlige badeværelser.

 

 

Fantastisk udsigt

OT Bolig- og Erhvervsudlejning nye ejendom har lejligheder med en fantastisk udsigt over en sø og flotte grønne arealer.

Tre af lejlighederne har egen stor altan hvor man kan nyde udsigten. Der er adgang til et dejligt terrasseområde og have bagved ejendommen. Herfra kan man gå ned til søen og det grønne område.

 

 

Om OT Bolig- og Erhvervsudlejning

OT Bolig- og Erhvervsudlejning er et velkonsolideret ejendomsselskab, der investerer i, udvikler og udlejer bolig- og erhvervslejemål i Trekantsområdet.

Vi har ca. 110 lejemål i god kvalitet og til rimelige huslejer. Vi har stort fokus på at have tilfredse lejere og derfor er vigtigt at vore lejere får god og hurtig service.

OT Bolig- og Erhvervsudlejning er inde i en vækstfase og vil vækste yderligere ved at tilbyde attraktive lejemål på gode beliggenheder og ved yderligere digital tilstedeværelse.

Vi har netop etableret kontor i “House of Innovation”, hvilket er et kontorfællesskab af 25 mindre virksomheder, der ligger midt i Kolding Centrum på Jernbanegade 27, Kolding.

OT Bolig- og Erhvervsudlejning køber og tager imod ejendomstilbud

Lejligheder til leje

Lejlighederne er i ejendommen Christianshøj er nu alle udlejet, men du når der bliver en ledig bliver det slået op her på hjemmesiden www.otbolig.dk. Vi har andre lejligheder til leje lige nu i Vejle, Kolding, Vamdrup og Billund. Du er også velkommen til at kontakte OT Bolig- & Erhvervsudlejning på tlf. 20853395 eller ole@otbolig.dk.