logo OT Bolig

Flot 2 vær. lejlighed til leje i Vejle

Fredericiavej 65, 7100 Vejle – 1. sal tv

 

2 altaner

– God beliggenhed
– Parkering ved ejendommen

 

Flot 2 vær. lejlighed til leje i Vejle med egen terrasse

Dejlig 2 vær. lejlighed med til leje flotte gulve, flot lyst køkken og udgang til egen terrasse.

Denne lejlighed er lige kommet til leje og der er derfor endnu ikke lavet en 3D animation af lejligheden. Du kan dog tage en 3D tur af lejligheden nedenunder. De to lejligheder er samme størrelse og stort set identiske, men der er forskellige køkken og bad.

Denne lejebolig ligger på 1. sal og har udgang til egen altan fra stuen og udgang til lille altan fra soveværelset. Lejligheden er praktisk indrettet med dejlig stue, meget rummeligt soveværelse, central entre, badeværelse med bruser, nyere lyst køkken. Der er dejlige trægulve i stue og soveværelse og flot gulv i køkken og entre. I det nyere lyse køkken er der kølefryseskab, komfur og emhætte samt opvaskemaskine.

Denne ledige lejlighed til leje i Vejle ligger i en solid rødstensejendom på Fredericiavej. Der er fælles vaskefaciliter i ejendommens kælder og der er et pulterrum til hver lejebolig i kælderen.

Lejebolig med attraktiv beliggenhed i Vejle

Der er ikke langt til masser af indkøbsmuligheder eller hvis man har lyst til at gå eller løbe en tur i skoven. Der er let adgang til byen den ene vej ad Fredericiavej og hvis man kører den anden vej ad Fredericiavej er der utrolig let adgang til motorvejen. Det er således en meget attraktive beliggenhed for både by, indkøbsmuligheder skov og motorvej.

Vejle er en by i vækst med en hyggelig bymidte og attraktivt havnemiljø. Vejle er centralt placeret i Trekantsområdet med let adgang til de andre byer i området samt Esbjerg, Aarhus og Odense.

Hvis du er interesseret i denne lejlighed til leje i Vejle eller gerne vil have en fremvisning så ring på 20853395 eller skriv på ole@otbolig.dk.

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 70 m2
Antal værelser
Etage Stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. nov. 2023
Månedlig leje inklusive vand 6.400,- kr
Aconto varme 600,- kr
Depositum 19.200,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 26.200,- kr