logo OT Bolig

4 vær. lejlighed til leje i Kolding. 91m2

Fynsvej 44, 6000 Kolding – 1. sal

Nyere lyst køkken og bad

– Afhøvlede gulve
– Parkering i gården bag ejendommen

Flot 4 vær. lejlighed til leje i Kolding

Hyggelig lejlighed til leje i Kolding. Lejligheden har flotte afhøvlede gulve. Velindrettet og store rum. Der er netop ved at blive sat helt nyt lyst HTH køkken i lejligheden.

Lejligheden er velegnet til parret med et enkelt barn, parret eller single, der gerne vil have god plads i en villa lejlighed.

Denne lejebolig til leje er indrettet med gode store rum, fordelt på to store stuer (hvor det ene kan bruges som værelse) og et stort soveværelse, værelse, køkken, badeværelse og central entre. Alle beboelse rum har charmerende trægulve. Lejligheden har nyere lyst køkken og badeværelse. Der er kølefryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskine i badeværelset.

Denne 4 vær. lejlighed til leje i Kolding ligger i en flot villa med nyt tag og nyrenoveret facade. Derudover er der fri parkering i grusbelagt gård bagved ejendommen.

Lejligheden ligger ikke langt fra Kolding centrum med butikker, supermarkeder, cafeer, restauranter, fitness centre og populære uddannelsesinstitutioner.

Ønsker du en fremvisning eller har yderligere spørgsmål om denne ledige lejlighed må du gerne ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Er du tilflytter til Kolding kommune er der hjælp og inspiration at hente ved Kolding kommunes bosætningskonsulent: Bosætningskonsulent i Kolding

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 91 m2
Antal værelser
Etage 1. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato Snarest
Månedlig leje 7.495,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 22.485,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 30.980,- kr