logo OT Bolig

3 vær. lejlighed til leje i Grindsted. 88m2

Jernbanegade 12A, 2. sal, 7200 Grindsted. Lejlighed til leje i Grindsted

 

Lige ved torvet!

– Udsigt til gågade og torv
– Tæt på det hele!

 

 

Stor lejlighed til leje lige ved torvet!

Stor 3 vær. lejlighed til leje på 88 m2. Dette er en rummelig 3 værelses lejlighed. Denne lejebolig er velindrettet. Fra stuen kan man se ned på gågaden lige ved byens torv. Lejligheden har egen altan.

Denne lejebolig er perfekt til den lille familie eller et par, der gerne vil have noget ekstra plads og gerne vil bo midt i byen, tæt på det hele.

Lejligheden er indrettet med stor stue, et godt køkken. soveværelse, værelse, badeværelse og central entre. I køkkenet er der et stort kølefryseskab, komfur, emhætte. Der er vaskefaciliteter i kælderen.

Ejendommen er i solid og god stand. I kælderen er der et opbevaringsrum til lejligheden. Der er desuden gratis parkering lige ved ejendommen.

Lige midt i byen og tæt på det hele!

Lejligheden er beliggende lige midt i Grindsted Centrum. Denne lejebolig ligger i bymidten med mange gode indkøbsmuligheder, butikker, cafeer & restauranter. Selvom denne ledige lejlighed ligger lige midt i byen er der ikke langt til byens park og hyggelige søer hvor man kan gå sig en hyggelig tur. På den anden side af byens park ligger byens største folkeskole, Grindsted Gymnasium, Grindsted Erhvervsskole, Grindsted Handelsgymnasium og Magion, der er et kultur og idrætscenter.

Hvis du er interesseret i denne lejebolig eller andre lejligheder vi har til leje så ring på 20853395 for en fremvisning eller mere info.

 

Herunder finder du en video af lejemålet, samt mulighed for at se lejemålet i 3d 🙂

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 88 m2
Antal værelser 3
Etage 2. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato Snarest
Månedlig leje 5.495,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 16.485,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 22.980,- kr