logo OT Bolig

3 vær. lejlighed til leje i Christiansfeld. 92m2

Koldingvej 29B, Christiansfeld

 

“Det Gamle Toldsted”

– Perfekt til den lille familie
– Stort køkken / alrum
– Hyggeligt gårdareal og have

Hyggelig lejlighed til leje i Christiansfeld

Denne lejlighed til leje ligger på Koldingvej lidt nord for Christiansfeld i den historiske ejendom “Det Gamle Toldsted”.

Lejeboligen egner sig til den lille familie eller et par, der gerne vil have god plads.

Lejligheden er velindrettet og ligger delvist i stueetagen og delvist på 1. sal i ejendommen. Lejlighedens entre er i stueetagen og her er der også en hyggelig brændeovn, der kan opvarme hele lejligheden hvis det er den varmekilde man vil bruge. Der er også normal centralvarme i lejligheden hvis man foretrækker det. I stueetagen er der også et godt badeværelse med bruseniche.

Resten af denne lejebolig ligger på 1. sal hvor man går op fra entreen via en hyggelig bred trætrappe. På 1. sal er er et stort og charmerende køkken/alrum. Køkkenet er et nyere hvidt køkken med kølefryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Der er masser af plads til et spisebord i dette fine køkken/alrum. Denne lejlighed til leje indeholder desuden stue og soveværelse på 1. sal.

Fra entreen i denne lejebolig er der udgang til en hyggeligt gårdareal foran lejligheden og adgang til grønne fællesområder ved ejendommen. Der er gratis parkering ved ejendommen.

“Det Gamle Toldsted” og Christiansfeld

Denne ledige lejlighed ligger i en charmerende ejendom “Det Gamle Toldsted” lidt nord for Christiansfeld mod Kolding. Det var her Kong Christian X red over grænsen på den hvide hest til det genforenede Sønderjylland i 1920. Kongen startede turen ved  “Den Gamle Grænsekro”, der er naboejendommen 500 meter længere henne ad Koldingvej. Her tog han “lille Johanne” op på hesten og satte hende af igen ved “Det Gamle Toldsted” hvorfra han red videre ind i ind mod Christiansfeld det genforenede land.

Christiansfeld er en meget hyggelig og historisk by med en meget speciel byggestil. Byen er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Christiansfeld er i øvrigt også meget kendt for de specielle Christiansfeld honningkager, der fås hos byens bagere, cafeer og restauranter.

Hvis du er vil vide mere om denne lejlighed til leje i Christiansfeld eller gerne vil have en fremvisning, er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive på ole@otbolig.dk

 

 

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 92 m2
Antal værelser
Etage 1. sal / stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 01-02-2024
Månedlig leje 5.995,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum

17.985,- kr

Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 24.980,- kr