logo OT Bolig

Kontorlokale, Trehøjevej i Grindsted – UDLEJET

– præsentable kontorlokaler i velholdt ejendom

God beliggenhed og tilkørsel

Præsentabel ejendom

Kontorlokaler i Grindsted

Ejendommen er beliggende i attraktivt område med gode tilkørsels- / og parkeringsforhold. Butikkerne omfatter mange kendte detailforretninger herunder eksempelvis Jem & Fix, Jysk, Garant, Tviis med mange flere.

Ejendommen fremstår med flot indgangsparti og en god loftshøjde. Ejendommen er opført med ydervægge i sorte betonelementer og med tagdækning i tagpap med hældning.

Ejendommen med kontorlokaler i Grindsted er indrettet med en administrationsdel der udlejes på i alt 157 m2, fordelst på præsentabel indgangsparti, fordelergang, to store lyse kontorlokaler med højt til loft, stort køkken/kantine og et toilet.

Kontorlokalerne har parkering lige foran ejendommen.

Om byen

En attraktiv beliggenhed i Grindsted som er centerbyen i Billund Kommune, betyder en beliggenhed i en kommune, der er inde i en meget spændende og positiv erhvervsudvikling, bl.a. kan nævnes det nyligt realiserede Lalandia Billund. Kommunen er desuden kendt for iværksætteri indenfor først og fremmest landbrug, transport og siden industrier som eksempelvis LEGO, Danisco/Dupont m. fl.

Central placering i forhold til de større danske hovedindfaldsårer og med kun 14 km til den internationale lufthavn / Billund Airport.

Kontakt info

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Grindsted centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

 

Fakta

Areal 157 m2
Type Kontor
 Overtagelsesdato Snarest 
Etage Stuen 

Økonomi

Månedlig leje 7.869 kr 
Aconto/forbrug/mnd. 1.000 kr 
Årlig leje i alt 94.425 kr 
Årlig leje pr. kvm. 601,- kr
Depositum  0,- kr

Faciliteter

Tæt på lufthavn

mt|android|

Gratis parkering

mt|blur_off|

Kantine