OT Bolig- & Erhvervsudlejning investerer i flot udsigt!

Ny ejendom i Vejle

OT Bolig- og Erhvervsudlejning har for nylig købt endnu en ejendom i Vejle.  Ejendommen hedder Birkeholm og ligger centralt i Vejle og har 4 flotte lejligheder til leje. Den ligger lige ved siden af ejendommen Christianshøj, som vi købte sidste år. Lejlighederne er velindrettede og har gode køkkener og badeværelser.

Der er fælles udendørs trappe mellem de to ejendomme Birkeholm og Christianshøj ned til charmerende små haver hvor man kan sidde og nyde den meget smukke udsigt over sø og grønne områder.

Fantastisk udsigt

Lejlighederne har en fantastisk udsigt over en sø og flotte grønne arealer.

Tre af lejlighederne i ejendommen Birkeholm har egen stor altan hvor man kan nyde udsigten. Der er adgang til et dejligt terrasseområde og have bagved ejendommen. Herfra kan man gå ned til søen og det grønne område.

Om firmaet

OT Bolig- og Erhvervsudlejning er et velkonsolideret ejendomsselskab, der investerer i, udvikler og udlejer bolig- og erhvervslejemål i Trekantsområdet.

Vi har mere end lejemål i god kvalitet og til rimelige huslejer. Vi har stort fokus på at have tilfredse lejere og derfor er vigtigt at vore lejere får god og hurtig service.

OT Bolig- og Erhvervsudlejning er inde i en vækstfase og vil vækste yderligere ved at tilbyde attraktive lejemål på gode beliggenheder og ved yderligere digital tilstedeværelse.

Vi har netop etableret kontor i “House of Innovation“, hvilket er et kontorfællesskab af 25 mindre virksomheder, der ligger midt i Kolding Centrum på Jernbanegade 27, Kolding.

Lejligheder til leje

Lejlighederne er i ejendommen Christianshøj er nu alle udlejet, men der er en enkelt ledig lejlighed til leje i Birkeholm. Du kan se mere om denne lejlighed her på hjemmesiden www.otbolig.dk.

Vi har også andre lejligheder til leje lige nu i Vejle, Kolding, Christiansfeld, Grindsted og Billund. Du er altid velkommen til at kontakte OT Bolig- & Erhvervsudlejning på tlf. 20853395 eller ole@otbolig.dk.