logo OT Bolig

Frisørsalon til leje Kolding Centrum – UDLEJET!

– centralt beliggende i Latinerkvarteret midt i Kolding centrum

Attraktiv beliggenhed i Latinerkvarteret

Mange muligheder og formål

Frisørsalong til leje i Kolding

I det eftertragtede Latinerkvarter ligger disse lokaler, der er indrettet som frisørsalon. Lokalerne til leje i Kolding kan overtages som frisørsalon eller der kan f.eks. laves klinik, kontor eller butik. De 40 m2 indeholder et lokaler, med store facadevinduer ud mod Låsbygade, et baglokale og et toilet. Lokalerne kan overtages med det samme.

Denne frisørsalong til leje i Kolding ligger centralt i Låsbygade i det hyggelige Latinerkvarter i Kolding midtby. Latinerkvarteret er kend for små hyggelige specialbutikker, cafeer, barer, restauranter og frisørsaloner. De ledige lokaler ligger ud til Låsbygade med store facadevinduer hvor der kommer mange forbi. Lige overfor ejendommen ligger Kolding Byferie og lige ved siden af Kolding Byferie ligger det kendte slot Koldinghus og Slotssøen, som man kan gå en dejlig tur rundt om.

Om Kolding

Kolding er en by i vækst med over 60.000 indbyggere og mange uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Midtbyen byder på mange hyggelige strøggader og Latinerkvarteret. Derudover er der slottet Koldinghus med Slotssøen, slotsøbadet, ligesom der er den flotte Koldingfjord og 2 lystbådehavne. Endelig er der Kolding Storcenter med mange større kendte butikskæder lige ved siden af i den nordlige del af byen.

Kontaktinfo

Ring til Ole for mere info om frisørsalonen til leje i Kolding eller for en fremvisning på 2085 3395

Husleje er for den ledige frisørsalon er kr. 5.000 pr. måned plus forbrug.

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har mere end 100 bolig- og erhvervslejemål i Trekantsområdet i Kolding, Vejle, Christiansfeld, Vamdrup, Lunderskov, Sdr. Omme, Grindsted og Billund. Følg med her på hjemmesiden www.otbolig.dk for at se hvad vi har til leje lige nu.

 

Fakta

Areal 40 m2
Type Frisørsalon/klinik/butik/kontor/fast food/café etc.
 Overtagelsesdato Snarest 
Etage Stuen 

Økonomi

Månedlig leje 5.000 kr 
Aconto/forbrug/mnd. 1.000 kr 
Årlig leje 60.000 kr
Årlig leje pr. kvm. 1.500 kr
Depositum  15.000 kr

Faciliteter