logo OT Bolig

Detailhandel/butik, Borgergade, Grindsted

– attraktivt beliggende detailforretning på 90 m2

Direkte ud til strøgområde

– stort forretningslokale
– køkken, toilet og bad

Attraktivt beliggende ejendom direkte ud til strøgområde i Grindsted centrum.

Ejendommen, der er opført i 1990, er indrettet med tre gode detailforretninger. Ejerlejligheden ligger omgivet af andre detailforretninger og let adgang til masser af offentlige parkeringsmuligheder.

Butikken er på i alt 90 m2 og består af et stort forretningslokale, en mellemgang, et godt køkken med mulighed for spiseplads og et badeværelse.

Hvor

En attraktiv beliggenhed i Grindsted som er centerbyen i Billund Kommune, betyder en beliggenhed i en kommune, der er inde i en meget spændende og positiv erhvervsudvikling, bl.a. kan nævnes det nyligt realiserede Lalandia Billund. Kommunen er desuden kendt for iværksætteri indenfor først og fremmest landbrug, transport og siden industrier som eksempelvis LEGO, Danisco/Dupont m. fl.

Central placering i forhold til de større danske hovedindfaldsårer og med kun 14 km til den internationale lufthavn / Billund Airport.

 Kontakt info

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Grindsted centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

 

Fakta

Areal 90 m2
Type Detailforretning/butik
 Overtagelsesdato Snarest 
Etage Stuen 

Økonomi

Månedlig leje inkl. drift 6.000,- kr 
Aconto/forbrug/mnd. 0,- kr 
Årlig leje i alt 72.000,- kr 
Årlig leje pr. kvm. inkl. drift 800,- kr
Depositum  0,- kr

Faciliteter

Tæt på lufthavn

mt|android|

Gratis parkering

mt|blur_off|

Kantine