Se lejligheder uden mundbind!

Der er en vis risiko ved fysiske fremvisninger af ledige lejligheder i disse Corona-tider. Det er bedre at kunne se de ledige lejeboliger hjemme fra sofaen uden mundbind. Derfor tilbyder vi nu virtuelle 3D fremvisninger af de fleste af vores ledige lejligheder.

Corona

Corona har ramt hele verden for anden gang. Flere og flere bliver smittede og syge. Derfor er samfundet endnu engang ved at blive lukket ned de fleste steder rundt omkring i verden og desværre også i Danmark. Vi opfordres til at blive hjemme så vidt muligt og vi opfordres til at omgås så få mennesker som muligt og holde afstand og bære mundbind og spritte af igen og igen. Det skal selvfølgelig tages yderst alvorligt for at stoppe smittekæder og bremse smitteudbredelsen.

Nye digitale muligheder

Det stiller større krav til at agere på nye og alternative måder. Der kan yderligere digitalisering hjælpe meget når vi bruger de digitale muligheder rigtigt. Fysiske møder skifter til digitale møder, træningsseminarer skifter til webinarer, fysiske konferencer skifter til online etc. Vi har valgt at lave et digitalt alternativ til den traditionelle fremvisning af de lejligheder vi har til leje for at hjælpe med til at stoppe udbredelsen af Corona og for at gøre det lettere for lejerne hurtigt og effektivt at kunne se om en lejlighed til leje er noget for dem eller ej.

3D fremvisninger uden mundbind

Vi har fået lavet 360 graders 3D optagelser af de fleste ledige lejligheder som vi har til leje i Trekantsområdet. I hvert enkelt rum i hver lejlighed til leje bliver der således sat et professionelt 360 graders kamera op som tager tusindvis af billeder af hele rummet i alle retninger, alle vægge, gulve og lofter. Efterfølgende bliver disse billeder så sat sammen i en software app i USA, der gør det muligt at lave en 3D animeret video hvor man går igennem hele lejligheden som ved en fysisk fremvisning. Lejeren kan derfor sidde foran med sidde derhjemme og gå igennem hele lejligheden. Man kan også i programmet selv gå rundt til højre og venstre og op og ned som man har lyst til.

Det fungerer naturligvis både på din computer, din tablet og din mobiltelefon. Du behøver derfor ikke at bevæge dig udenfor hjemmet for at se de ledige lejligheder vi har til leje hos OT Bolig- og Erhvervsudlejning. Det gør at du kan blive hjemme, spare dit mundbind og allervigtigst hjælpe med til at stoppe udbredelsen af Corona.

Plantegning og præcise opmålinger

I denne 3D software app er det som en ekstra bonus muligt at se den ledige lejebolig fra oven så du ser plantegningen af denne lejlighed til leje ovenfra i rigtige fotos. Derudover er der indbygget et program der kan måle præcist hvor langt der er fra en væg til en anden. Det er meget let at anven

de og helt gratis for den potentielle lejer. Du kan således sidde hjemme i sofaen og måle helt præcist hvor den sofa passer bedst i den lejebolig som du er på virtuelt besøg i.

Tag en 3D tur!

Du er velkommen til at prøve en 3D tur uden mundbind i en af vores ledige lejligheder som du finder på www.otbolig.dk

Du er også velkommen til at ringe til Ole Terkelsen, OT Bolig- og Erhvervsudlejning for yderligere info om vores 3D fremvisninger. OT Bolig- og Erhvervsudlejning har mere en 100 lejeboliger i Trekantsområdet og lige nu har vi lejligheder til leje i Kolding, Vejle, Vamdrup, Christiansfeld, Grindsted og Billund. De fleste ledige lejligheder kan du tage en helt gratis 3D rundtur i uden mundbind og samtidig hjælpe med til at stoppe udbredelsen af Corona.

 

 

Ole Lind Terkelsen

CEO

OT Bolig- og Erhvervsudlejning

www.otbolig.dk

Tlf. + 45 20853395