logo OT Bolig

4 vær. villa-lejlighed til leje i Kolding. 110m2

Dalbygade 65, 6000 Kolding – 1sal

 Flot udsigt over byen!

– Roligt villakvarter midt i byen
– Parkering

Flot 4 vær. lejlighed til leje i Kolding i roligt villakvarter

Hyggelig lejlighed til leje i Kolding midtby. Lejligheden er 110 m2, velindrettet om meget rummelig. Der er meget højt til loftet i og flotte gulve i de store charmerende rum.

Lejligheden er velegnet til en børnefamilie eller et par eller single, der gerne vil have rigtig godt med plads i en villa, der er i gåafstand til bymidten. Super fin udsigt over byen!

Den store lejebolig til leje er indrettet med 2 store stuer (hvor det ene sagtens kan bruges som stort værelse) og et meget stort soveværelse, mindre værelse, køkken, badeværelse, toilet og central entre. Alle stuer og værelser har meget højt til loft og flotte og charmerende trægulve. Der er kølefryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine i køkkenet.

Derudover er der en lille altan med flot udsigt over byen.

Denne store 4 vær. lejlighed til leje i Kolding ligger i en flot villa med en fælles have hvor der er plads til havemøbler og grill. Der er vaskefaciliteter i kælderen med egen vaskemaskine. Derudover er der opbevaringsrum og cykelskur og gratis parkering ved ejendommen.

Placering

Lejligheden ligger meget centralt og tæt på Kolding centrum. Her har du cafeer, restauranter, supermarkeder, fitness centre, butikker og strøggader inden for kort afstand og kan gå eller cykle til det hele. Er der brug for offentlig transport er der busser lige om hjørnet og ikke langt til banegården. For studerende ligger bl.a. SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen få minutter fra denne lejebolig.

Kontakt info

Hvis du vil vil vide mere om denne ledige lejlighed må du gerne ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 110 m2
Antal værelser
Etage 1 sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. dec. 2023
Månedlig leje 8.495,- kr
Aconto 1.200,- kr
Depositum 25.485,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 35.180,- kr