logo OT Bolig

4 vær. villa-lejlighed til leje i Kolding. 117m2

Dalbygade 65, 6000 Kolding – stuen

 

 Flot udsigt over byen!

– Roligt villakvarter midt i byen
– Parkering

Flot 4 vær. lejlighed til leje i Kolding i roligt villakvarter

Hyggelig lejlighed til leje i Kolding midtby. Lejligheden er 117 m2, velindrettet om meget rummelig. Der er meget højt til loftet i og flotte gulve i de store charmerende rum.

Lejligheden er velegnet til en børnefamilie eller et par eller single, der gerne vil have rigtig godt med plads i en villa, der er i gåafstand til bymidten. Super fin udsigt over byen!

Den store lejebolig til leje er indrettet med 2 store stuer (hvor det ene sagtens kan bruges som stort værelse) og et meget stort soveværelse, mindre værelse, køkken, badeværelse, toilet og central entre. Alle stuer og værelser har meget højt til loft og flotte og charmerende trægulve. Der er kølefryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine i køkkenet.

Derudover er der en lille altan med flot udsigt over byen.

Denne store 4 vær. lejlighed til leje i Kolding ligger i en flot villa med en fælles have hvor der er plads til havemøbler og grill. Der er vaskefaciliteter i kælderen med egen vaskemaskine. Derudover er der opbevaringsrum og cykelskur og gratis parkering ved ejendommen.

Tæt på det hele

Denne lejlighed til leje ligger i et meget eftertragtet villakvarter i Kolding, lige midt i byen.

Der er således let adgang til midtbyens mange muligheder for shopping, cafeer, restauranter og fitness centre. Denne lejebolig ligger også tæt på en del af Kolding’s uddannelsesinstitutioner ( SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen).

Om Kolding

Kolding er attraktiv by med vækst og mange faciliteter. Der er et hyggeligt miljø i midtbyen med mange handelsmuligheder og omgivet af en masse naturområder. Derudover slottet Koldinghus beliggende ved Slotssøen og naturligvis havnemiljøet og de to lystbådehavne ved den smukke Kolding Fjord.

Kontakt info

Hvis du vil vil vide mere om denne ledige lejlighed må du gerne ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Vi har lavet en video af lejligheden som du kan se 🙂

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 117 m2 + 30 m2 overdækket altan
Antal værelser
Etage stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. maj. 2024
Månedlig leje 8.995,- kr
Aconto 1.300,- kr
Depositum 26.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 37.280,- kr