logo OT Bolig

3 vær. lejlighed til leje i Kolding. 92m2

Poul Møllers vej 4, 1 sal, 3 værelser, 92 m2,  6000 Kolding

 

Go udsigt over Kolding

– Roligt kvarter i Seest
– Gå afstand til centrum

3 vær. lejlighed til leje i Kolding

Hyggelig 3 vær. lejlighed, der er i rigtig flot stand med fantastisk udsigt over Kolding by med Kolding Fjord i det fjerne.

Lejligheden er indrettet med 2 stue fordelt af fransk dør, køkken, badeværelse med bruseniche og et soveværelse. Der er flotte trægulve i stuer, køkken og soveværelse. Beliggende på 1sal i en villa, i et roligt villakvarter tæt på centrum. Der er en hyggelig have, der hører til ejendommen.

Placering

Denne lejlighed til leje i Kolding centrum ligger rigtigt centralt for det hele. Tæt på cafeer, restauranter, supermarkeder, butikker, Slotssøen og strøggader. Man kan gå eller cykle til det hele. Er der brug for offentlig transport er der busser lige om hjørnet og ikke langt til banegården. For studerende ligger bl.a.  SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen få minutter fra denne lejebolig.

Om Kolding

Kolding er en by i vækst med over 60.000 indbyggere og mange uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Midtbyen byder på mange hyggelige strøggader og Latinerkvarteret. Derudover er der slottet Koldinghus med Slotssøen, ligesom der er den flotte Koldingfjord, andre naturområder og to lystbådehavne. Endelig er der Kolding Storcenter med mange større kendte butikskæder lige ved siden af i den nordlige del af byen.

Kontakt info

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Kolding centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Vi har mange andre ledige lejligheder til leje i Kolding og andre byer i Trekants området. Du kan altid se hvilke lejligheder vi har til leje har på hjemmesiden www.otbolig.dk Lige nu har vi lejligheder til leje i Kolding, Vejle, Christiansfeld, Vamdrup, Grindsted og Billund.

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 92 m2

 

Antal værelser 3
Etage 1 sal
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. feb 2024
Månedlig leje 6.995,– kr
Aconto 1000,- kr
Depositum 20.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 28.980,- kr