logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i Kolding. 67m2

Agtrupvej 52, 2th 6000 Kolding

Perfekt for single / ungt par

– Nyere køkken
– Dejlig fælles terrasse og have

Stor og flot 2 vær. lejlighed til leje i Kolding

Dejlig stor 2vær lejlighed til leje i Kolding på 67 m2. Denne lejlighed til leje er perfekt for single eller et ungt par, der gerne vil have god plads.

Lejligheden indeholder stor lys stue, central entre, godt stort soveværelse, flot køkken og badeværelse med bruser. Meget delevenlig.

Lejligheden ligger midt i byen med dejlig terasse og have bag ejendommen. Vaskemaskine, tørretumbler og stort opbevaringsrum i kælderen. Her til kan yderligere nøvnes helt nye vinduer og helt nyt tag.

Placering i Kolding

Denne lejlighed til leje i Kolding centrum ligger rigtigt centralt for det hele. Tæt på cafeer, restauranter, supermarkeder, lige overfor stort Fitness center., butikker og strøggader. Man kan gå eller cykle til det hele. Er der brug for offentlig transport er der busser lige om hjørnet og ikke langt til banegården. For studerende ligger bl.a. SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen få minutter fra denne lejebolig.

 Om Kolding

Kolding er en by i vækst med over 60.000 indbyggere og mange uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Midtbyen byder på mange hyggelige strøggader og Latinerkvarteret. Derudover er der slottet Koldinghus med Slotssøen, slotsøbadet, ligesom der er den flotte Koldingfjord og 2 lystbådehavne. Endelig er der Kolding Storcenter med mange større kendte butikskæder lige ved siden af i den nordlige del af byen.

Kontakt info

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Kolding centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

 

Vi har lavet en lille video af lejligheden til dig 🙂

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 67 m2
Antal værelser
Etage 2. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato Snarest
Månedlig leje 5.995,- kr

 

Aconto 800,- kr
Depositum 17.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 24.780,- kr