OT Boligs Handymand

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har ansat endnu en medarbejder for at kunne servicere vore lejere endnu bedre fremover.

Vi byder derfor velkommen til Per Thor Christensen som OT Boligs Handymand. Per har en en god baggrund og mange års erfaring og kompetence. Per vil beskæftige sig med at yde en god og hurtig service til vore lejere og med at vedligeholde og udvikle kvaliteten på vore ejendomme. OT Bolig- & Erhvervsudlejning har ejendomme og lejemål i Trekantsområdet i byer som Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Vejle, Grindsted og Billund. OT Bolig- & Erhvervsudlejning har kontor i House of Innovation, Jernbanegade 27, Kolding.

 

Mener du også vi kan bruge dig?

OT Bolig- og Erhvervsudlejning er et velkonsolideret ejendomsselskab, der investerer i, udvikler og udlejer bolig- og erhvervslejemål i Trekantsområdet.

Vi har ca. 120 lejemål i god kvalitet og til rimelige huslejer. Vi har stort fokus på at have tilfredse lejere og derfor er det vigtigt for os at vore lejere får god og hurtig service.

OT Bolig- og Erhvervsudlejning er inde i en vækstfase og vil vækste yderligere ved at tilbyde attraktive lejemål på gode beliggenheder i trekantsområdet. Dette ved at tilbyde godt håndværk, rettidig omhu og ved yderligere digital tilstedeværelse og en optimal hjemmesiden www.otbolig.dk.

Vi har kontor i “House of Innovation”, hvilket er et kontorfællesskab af 25 mindre virksomheder, der ligger midt i Kolding centrum på Jernbanegade 27, Kolding.

 

Kontakt info
Går du med kompetancer du mener vi mangler hos OT Bolig- & Erhvervsudlejningm, eller har en ejendom du mener vi bør kigge på som investerings emne, da kan du kontakte Ole på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk.
Herunder har vi lavet en lille video til dig, af et af vores lejemål.