logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i Kolding. 52m2

Grønnegade 13, st, 6000 Kolding

 

Central beliggenhed

– Tæt på caféer og indre by
– Gårdmiljø

 God 2 vær. lejlighed i midtbyen

Dejlig lejlighed til leje i Kolding, en 2V på 52m2 centralt i Kolding midtby. Tæt på indkøb, caféer, restauranter, supermarkeder, fitness centre og uddannelsesinstitutioner.

Lejligheden består af entre, stue, soveværelse, køkken og badeværelse. Denne lejligheder egner sig derfor godt til singler og studerende par 🙂

Der er et gårdområde bag ved ejendommen til brug for ejendommens 3 lejligheder.

Tæt på det hele

Denne lejlighed til leje ligger i et meget eftertragtet villakvarter i Kolding, lige midt i byen.

Der er således let adgang til midtbyens mange muligheder for shopping, cafeer, restauranter og fitness centre. Denne lejebolig ligger også tæt på en del af Kolding’s uddannelsesinstitutioner ( SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen).

Kolding by

Kolding er attraktiv by med vækst og mange faciliteter. Der er et hyggeligt miljø i midtbyen med mange handelsmuligheder og omgivet af en masse naturområder. Derudover slottet Koldinghus beliggende ved Slotssøen og naturligvis havnemiljøet og de to lystbådehavne ved den smukke Kolding Fjord.

Kontakt info

Hvis du vil have en fremvisning af denne lejebolig er du velkommen til at ring på 20853395 eller skrive på ole@otbolig.dk.

Vi har mange andre ledige lejligheder til leje i Kolding og andre byer i Trekantsområdet. Du kan altid se hvilke lejligheder vi har til leje har på hjemmesiden www.otbolig.dk Lige nu har vi lejligheder til leje i Kolding, Vejle, Christiansfeld, Vamdrup, Grindsted og Billund.

Imens du venter, har vi lavet en video af lejligheden til dig 🙂

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 52 m2
Antal værelser
Etage Stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato snarest
Månedlig leje 4.995,- kr
Aconto 800,- kr
Depositum 14.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 20.780,- kr