logo OT Bolig

4 vær. lejlighed til leje i Kolding

Dalbygade 65, 6000 Kolding – stuen

.

Meget stor overdækket altan

– Roligt villakvarter midt i byen
– Parkering

Flot 4 vær. lejlighed til leje i Kolding i roligt villakvarter

Hyggelig lejlighed til leje i Kolding midtby. Lejligheden er 117 m2, velindrettet om meget rummelig. Der er meget højt til loftet i og flotte gulve i de store charmerende rum.

Lejligheden er velegnet til en børnefamilie eller et par eller single, der gerne vil have rigtig godt med plads i en villa, der er i gåafstand til bymidten.

Den store lejebolig til leje er indrettet med 2 store stuer (hvor det ene sagtens kan bruges som stort værelse) og et meget stort soveværelse, værelse, køkken, badeværelse og central entre. Alle stuer og værelser har meget højt til loft og flotte og charmerende trægulve. Der er kølefryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine i køkkenet.

Derudover er der en meget stor overdækket altan med flot trægulv som kan fungere som stor udestue. Altanen på ca. 30 kvadratmeter kommer oveni de 117 m2 boligareal.

Denne store 4 vær. lejlighed til leje i Kolding ligger i en flot villa med en fælles have hvor der er plads til havemøbler og grill. Der er vaskefaciliteter i kælderen med egen vaskemaskine. Derudover er der opbevaringsrum og cykelskur og gratis parkering ved ejendommen.

Lejligheden ligger meget centralt midt i Kolding tæt på alt. Der er gåafstand til centrum med butikker, supermarkeder, cafeer, restauranter, fitness centre og populære uddannelsesinstitutioner. 

Hvis du vil vil vide mere om denne ledige lejlighed må du gerne ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Fremvisning

For yderligere oplysninger eller fremvisning kontakt venligst Ole:

Tlf. nr.: 20 85 33 95

Email: ole@otbolig.dk

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 117 m2
Antal værelser
Etage stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. okt. 2022
Månedlig leje 9.295,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 27.885,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 38.180,- kr