logo OT Bolig

3 vær. lejlighed til leje i Vejle med flot udsigt!

Fredericiavej 4B, 7100 Vejle – Kld.

.

Flot udsigt!

– Stor terrasse
– Have og grønt område

Stor og flot 3 vær. lejlighed til leje i Vejle

Denne lejlighed til leje passer perfekt til det unge par eller en single, der gerne vil have god plads, en fantastisk udsigt og bo tæt på byen!

Lejeboligen er 85 m2 og velindrettet. Der er flotte trægulve i entre, stue, soveværelse og værelse. Dejligt nyere lyst køkken og flot lyst badeværelse. I køkkenet er der komfur, emhætte, vaskemaskine og stort kølefryseskab.

Der er mulighed for at leje yderligere 2 store fine rum på 50 m2 i etagen under lejligheden, der kan bruges til kontor eller hobby/depotrum inklusive en flot en terrasse for yderligere 2.000 kr pr. md.

Dejligt centralt beliggende i Vejle, med en skøn have bagved ejendommen. Derudover er der et fantastisk grønt område med en lille sø nedenfor haven. Der er plads til havemøbler og grill i de fælles skønne havearealer bagved ejendommen, der grænser op til flot område med en charmerende sø.

Der er ikke langt til Vejle centrum, hvor der er mange hyggelige gader med mange indkøbsmuligheder og gode oplevelser i midtbyen.

Denne lejlighed til leje i Vejle er centralt placeret i byen og også med let adgang ud af byen til motorvejsnettet længere ude af Fredericiavej.

Vejle er en driftig by i stor vækst med mange gode arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner. Der er et rigtigt hyggeligt miljø i bymidten, ligesom der er flotte nybyggerier ved havnefronten til Vejle Fjord.

Ønsker du en fremvisning af denne lejlighed til leje i Vejle, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 20853395 eller kontakte os på ole@otbolig.dk

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 80 m2
Antal værelser
Etage 2. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato snarest
Månedlig leje 6.000,- kr
Aconto 800,- kr
Depositum 18.000,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 24.800,- kr