logo OT Bolig

4 vær. lejlighed til leje i Kolding

Låsbygade 29, 6000 Kolding – 1. sal

.

Tæt på det hele!

– Nyt køkken
– Charmerende lejlighed

Charmerende 4 vær. lejlighed til leje i Kolding midtby

Denne lejebolig til leje passer fint til et par eller en lille familie, der gerne vil have noget ekstra plads. Passer også fint til 2 eller 3 studerende.

Det er en lejlighed for jer som gerne vil være midt i byen og tæt på det hele.

Lejligheden er 115 m2 og har et nyt lyst køkken.

Det er en hyggelig lejlighed til leje med stor stue, 3 værelser, et ekstra lille værelse, nyt køkken, badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og central entre. Der er afhøvlede trægulve i stue, værelser og entre.

Denne lejlighed til leje i Kolding midtby ligger i en charmerende ejendom på 1. sal.

Lejligheden ligger meget central midt i Kolding tæt på alt i det charmerende Latinerkvarter. Der er gåafstand til butikker, restauranter, cafeer, supermarkeder og fitness centre. De hyggelige strøggader er tæt på. Hvis man har brug for offentlig transport er der busser lige rundt om hjørnet og ikke langt til togstationen. For studerende er mange uddannelsesinstitutioner i gåafstand, som f.eks. Universitetet, Designskolen, IBA Erhvervsakademi og IBC.

Kolding har mange studerende og mange gode arbejdspladser og er en by i god vækst. I bunden af den dejlige Koldingfjord er der to lystbådehavne tæt på bymidten. Slottet Koldinghus og Slotssøen er et hyggeligt område at gå en tur midt i byen.

Hvis du gerne vil vide mere om denne lejlighed til leje i Kolding centrum eller vil have en fremvisning er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Vi har mange lejligheder til leje i Kolding og andre byer i Trekantsområdet og du kan se hvilke lejligheder vi har til leje har på hjemmesiden www.otbolig.dk

Fremvisning

For yderligere oplysninger eller fremvisning kontakt venligst Ole:

Tlf. nr.: 20 85 33 95

Email: ole@otbolig.dk

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 115 m2
Antal værelser
Etage 1. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. juli 2022
Månedlig leje 8.495,- kr
Aconto 1.200,- kr

 

Depositum 25.485,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 35.180,- kr