logo OT Bolig

3 værelses lejlighed til leje i Kolding

Vejrupsgade, 6000 Kolding – stuen

 

Tæt på det hele!

– Midt i Kolding
– Rummelig med højt til loftet

Dejlig 3 vær. lejlighed til leje i Kolding midtby

Denne lejebolig til leje passer fint til et par eller en single, der gerne vil have et ekstra værelse og lidt ekstra plads.

Det er en lejlighed for jer som gerne vil være midt i byen og tæt på det hele.

Lejligheden er 88 m2 og velindrettet. Der er helt nye vinduer i lejligheden.

Det er en hyggelig lejlighed til leje med 2 gode stuer, soveværelse, nyere køkken, badeværelse og central entre. Den ene af de to stuer kan sagtens bruges som et soveværelse, værelse eller kontor. Der er flotte afhøvlede trægulve i stuer, soveværelse og entre. Denne ledige lejlighed er meget rummelig med højt til loftet.

Denne lejlighed til leje i Kolding midtby ligger i en smuk og velholdt hjørneejendom i stueetagen, hvor der kun er to andre 3 værelses lejlighed. Der er et lille fælles gårdområde, hvor der kan grilles om sommeren. Man kan parkere langs med vejen.

Lejligheden ligger meget central i Kolding tæt på alt. Der er gåafstand til butikker, restauranter, cafeer, supermarkeder og fitness centre. De hyggelige strøggader er tæt på. Hvis man har brug for offentlig transport er der busser lige rundt om hjørnet og ikke langt til togstationen. For studerende er mange uddannelsesinstitutioner i gåafstand, som f.eks. Universitetet, Designskolen, IBA Erhvervsakademi og IBC.

Kolding har mange studerende og mange gode arbejdspladser og er en by i god vækst. I bunden af den dejlige Koldingfjord er der to lystbådehavne tæt på bymidten. Slottet Koldinghus og Slotssøen er et hyggeligt område at gå en tur midt i byen.

Hvis du gerne vil vide mere om denne lejlighed til leje i Kolding centrum eller vil have en fremvisning er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Vi har mange lejligheder til leje i Kolding og andre byer i Trekantsområdet og du kan se hvilke lejligheder vi har til leje har på hjemmesiden www.otbolig.dk

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 88 m2
Antal værelser
Etage Stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. mar. 2022
Månedlig leje 6.995,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 20.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 28.780,- kr