logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i Billund

Gravhøjen, 7190 Billund

 

Flot stand

– Roligt villakvarter
– Alt i hårde hvidevarer

Flot 2 vær. lejlighed i Billund

Lækker 2 vær. lejlighed til leje i Billund med flot køkken og badeværelse.

Denne lejebolig egner sig til den lille familie eller et par eller en single, der gerne vil have et ekstra værelse.

Lejeboligen er indrettet med central entre, stor stue med køkkenafdeling og udgang til dejlig altan. Alt i hårde hvidevarer med opvaskemaskine, komfur, emhætte, stort kølefryseskab, vaskemaskine / tørretumbler. Dejligt badeværelse med lyse fliser fra gulv til loft. Dejligt soveværelse med faste skabe.

Denne lejlighed til leje ligger i en god og solid ejendom med 12 lejligheder fra år 2000 i et roligt villakvarter. Der er et opbevaringsskur til hver lejlighed og der er et dejligt stort grønt område rundt om ejendommen. Hver lejlighed har egen altan eller terrasse. Denne lejlighed ligger i stueetagen og har derfor egen terasse.

Der er en stor p-plads for hver ende af ejendommen plus parkerings pladser for enden af vejen.

Billund er en by i vækst og udvikling med store arbejdspladser som LEGO, Legoland, Billund Lufthavn, Lalandia og LEGO House.

Der er en hyggelig bymidte omkring LEGO House og mange gode butikker, dagligvareforretninger, liberale erhverv og restauranter / cafeer.

Denne lejlighed til leje i Billund er i rigtig god stand. Hvis du er interesseret i at leje se eller leje denne lejlighed er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

Lejer betaler selv varme, vand og el direkte til leverandørerne efter forbrug og der betales således ikke aconto betalinger til udlejer herfor.

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har mere ene 100 lejligheder i Trekantsområdet i byerne Billund, Grindsted, Sdr. Omme, Kolding, Christiansfeld, Lunderskov, Vamdrup og Vejle. Du kan altid se de ledige lejligheder vi har til leje her på hjemmesiden www.otbolig.dk

 

Fremvisning

For yderligere oplysninger eller fremvisning kontakt venligst Ole:

Tlf. nr.: 20 85 33 95

Email: ole@otbolig.dk

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 67 m2
Antal værelser
Etage Stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. dec. 2022

Månedlig leje 5.995,- kr
Aconto ,- kr
Depositum 17.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 23.980,- kr