logo OT Bolig

3 vær. lejlighed på 120 m2 til leje Christiansfeld

Koldingvej 29D, Christiansfeld

.

“Det Gamle Toldsted”

– Stor 3 vær. lejlighed på 120 m2
– Charmerende og hyggelig
– Egner sig til den lille familie

Stor 3 vær lejlighed til leje ved Christiansfeld

Lejeboligen henvender sig til den lille familie eller et par, der bare gerne vil have masser af plads og rummelighed.

Denne charmerende lejlighed til leje har store lyse rum med flotte nyafhøvlede trægulve. Det er en meget stor og rummelig 3 værelses lejlighed på 120 m2. Lejlighedens entre er i stueetagen hvorfra man går op til resten af lejligheden, der ligger på 1. sal. Det er en meget stor stue, et dejligt stort køkkenalrum med masser af plads og en flot klassisk traditionel Christiansfeld varmeovn. Der er helt ny opvaskemaskine og helt ny vaskemaskine. Derudover er et badeværelse med bruseniche og helt helt nye og flotte hvide skabselementer med masser af skabsplads. Soveværelset er meget stort med flot trægulv og hyggelige sorte træbjælker. Der er udgang til en dejlig altan fra stuen og herfra er der udsigt over marker og en del af haven. Der gode fælles havearealer ved ejendommen. Der er fri parkering lige ved indgangen til lejeboligen.

“Det Gamle Toldsted” og den historiske by

Denne lejlighed til leje ligger ligger i den charmerende ejendom “Det Gamle Toldsted” lidt udenfor Christiansfeld mod Kolding. Det er en historisk bygning, der ligger lige på den gamle grænse til Tyskland. Det var her Kong Christian X red over grænsen på den hvide hest til det genforenede Sønderjylland for 100 år siden i 1920. Christiansfeld er på UNESCO’s verdensarvsliste pga. den specielle historiske byggestil. Byen har en rigtig hyggelig bymidte.

Hvis du vil se denne ledige lejlighed så ring på 2085 3395 for en fremvisning eller mere info. Du kan også skrive til ole@otbolig.dk

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 120 m2
Antal værelser
Etage 1. sal
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. november 2021
Månedlig leje 6.000,- kr
Aconto 1.000,- kr
Depositum 18.000,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 25.000,- kr