logo OT Bolig

Frisørsalon til leje Kolding Centrum – UDLEJET!

– centralt beliggende i Latinerkvarteret midt i Kolding centrum

Attraktiv beliggenhed i Latinerkvarteret

Mange muligheder og formål

I det eftertragtede Latinerkvarter ligger disse lokaler, der er indrettet som frisørsalon. Lokalerne kan overtages som frisørsalon eller der kan f.eks. laves klinik, kontor eller butik. De 40 m2 indeholder et lokaler, med store facadevinduer ud mod Låsbygade, et baglokale og et toilet. Lokalerne kan overtages med det samme.

Denne ledige frisørsalon ligger centralt i Låsbygade i det hyggelige Latinerkvarter i Kolding midtby. Latinerkvarteret er kend for små hyggelige specialbutikker, cafeer, barer, restauranter og frisørsaloner. De ledige lokaler ligger ud til Låsbygade med store facadevinduer hvor der kommer mange forbi. Lige overfor ejendommen ligger Kolding Byferie og lige ved siden af Kolding Byferie ligger det kendte slot Koldinghus og Slotssøen, som man kan gå en dejlig tur rundt om.

Kolding er en by i vækst med en hyggelig bymidte med mange strøggader med gode indkøbsmuligheder. Der er mange arbejdspladser og mange uddannelsesinstitutioner i Kolding. Herudover er der den smukke Koldingfjord og hele to lystbådehavne ved enden af fjorden mod byen. I den nordlige del af byen ligger Kolding Storcenter, der er det vestlige Danmarks største Storcenter med mange butikker, cafeer og restauranter.

Ring til Ole for mere info eller en fremvisning på 2085 3395

Husleje er for den ledige frisørsalon er kr. 5.000 pr. måned plus forbrug.

OT Bolig- & Erhvervsudlejning har mere end 100 bolig- og erhvervslejemål i Trekantsområdet i Kolding, Vejle, Christiansfeld, Vamdrup, Lunderskov, Sdr. Omme, Grindsted og Billund. Følg med her på hjemmesiden www.otbolig.dk for at se hvad vi har til leje lige nu.

 

Fremvisning

For yderligere oplysninger eller fremvisning kontakt venligst Ole:

Tlf. nr.: 20 85 33 95

Email: ole@otbolig.dk

Fakta

Areal 40 m2
Type Frisørsalon/klinik/butik/kontor/fast food/café etc.
 Overtagelsesdato Snarest 
Etage Stuen 

Økonomi

Månedlig leje 5.000 kr 
Aconto/forbrug/mnd. 1.000 kr 
Årlig leje 60.000 kr
Årlig leje pr. kvm. 1.500 kr
Depositum  15.000 kr

Faciliteter