logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i midten af Kolding

Grønnegade 5, stuen, 6000 Kolding

 

Tæt ved det hele

– Centralt beliggende
– Nyt køkken

2 værelses lejlighed til leje i Kolding centrum

 

Denne lejlighed til leje i Kolding ligger tæt ved det hele.

Lejeboligen egner sig til en studerende eller en single, der gerne vil bo midt i byen hvor alt er indenfor gåafstand. Hvis man har bil kan man parkere langs med vejen hvor der er plads.

Lejligheden har et nyt flot køkken og ligger i stueetagen af ejendommen, hvor der er store vinduer ud til gaden og den fælles have bagved ejendommen ligger i plan med lejligheden.

Den ledige lejlighed er 52 m2 og indeholder stue, soveværelse, entre, badeværelse og køkken.

Der er adgang til en stor dejlig fælles have lige udenfor lejligheden. Denne lejebolig ligger i en vedholdt charmerende ejendom, der er opført i klassisk stil med flotte hvide søjler på facaden.

Denne lejlighed til leje i Kolding centrum ligger rigtigt centralt for det hele. Tæt på cafeer, restauranter, supermarkeder, fitness centre, butikker og strøggader. Man kan gå eller cykle til det hele. Er der brug for offentlig transport er der busser lige om hjørnet og ikke langt til banegården. For studerende ligger bl.a. Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen få minutter fra denne lejebolig.

Hvis du er interesseret i at leje denne ledige lejlighed i Kolding centrum er du velkommen til at ringe på 20853395 eller skrive til ole@otbolig.dk

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 52 m2
Antal værelser
Etage Stuen
Møbleret Nej
Delevenlig Ja
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. juli 2023
Månedlig leje 4.995,- kr
Aconto 850,- kr
Depositum 14.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 20.830,- kr