logo OT Bolig

2 vær. lejlighed til leje i Kolding. 51m2

Poul Møllers vej 4, 2 sal, 2 værelser, 51 m2,  6000 Kolding

 

Go udsigt over Kolding

– Roligt kvarter i midtbyen
– Gå afstand til centrum

2 værelses lejlighed til leje i Kolding

Hyggelig 2 vær. lejlighed, der er i rigtig flot stand med fantastisk udsigt over Kolding by med Kolding Fjord i det fjerne.

Lejligheden er indrettet med stue der har et nyere lyst køkken i den ene ende, nyt og flot badeværelse med bruseniche, dejligt soveværelse med walk-in closet. Der er flotte trægulve i stue, køkken og soveværelse. Beliggende øverst i en villa i et roligt villakvarter tæt på centrum. Der er en hyggelig have, der hører til ejendommen.

Tæt på det hele

Denne lejlighed til leje ligger i et meget eftertragtet villakvarter i Kolding, lige midt i byen.

Der er således let adgang til midtbyens mange muligheder for shopping, cafeer, restauranter og fitness centre. Denne lejebolig ligger også tæt på en del af Kolding’s uddannelsesinstitutioner ( SDU, Universitetet, IBA Erhvervsakademi, IBC og Designskolen).

Kolding by

Kolding er attraktiv by med vækst og mange faciliteter. Der er et hyggeligt miljø i midtbyen med mange handelsmuligheder og omgivet af en masse naturområder. Derudover slottet Koldinghus beliggende ved Slotssøen og naturligvis havnemiljøet og de to lystbådehavne ved den smukke Kolding Fjord.

Kontakt info

Hvis du vil have en fremvisning af denne lejebolig er du velkommen til at ring på 20853395 eller skrive på ole@otbolig.dk.

 

Detaljer om bolig

Boligtype Lejlighed
Boligstørrelse 51 m2

 

Antal værelser
Etage 2 sal
Møbleret Nej
Delevenlig Nej
Husdyr Nej
Energimærke – 

Detaljer om udlejning

Lejeperiode Ubegrænset
Overtagelsesdato 1. dec 2023
Månedlig leje 4.995,– kr
Aconto 300,- kr
Depositum 14.985,- kr
Forudbetalt leje 0,- kr
Indflytningspris 20.280,- kr